Šis padažas tinka su šašlykais, dešrelėmis, kumpiu ir kepsniais, taip pat jį galima vartoti kaip marinatą žaliai mėsai.
1 svogūnas
3-4 šaukštai aliejaus
4-5 šaukštai ketčupo
1 citrinos sultys
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai Vorčesterio padažo
1 šaukštas garstyčių
druskos
pipirų

1 smulkiai supjaustytas svogūnas užpilamas 3-4 šaukštais aliejaus, 4-5 šaukštais pomidorų ketčupo, vienos citrinos sultimis.
Įberiamas 1 nenubrauktas šaukštas cukraus, įpilama 2 šaukštai Vorčesterio padažo, 1 kupinas šaukštas garstyčių, įberiama druskos, pipirų.
Padažas gerai išmaišomas, ir, jei reikia, truputį atskiedžiamas citrinos sultimis arba baltu vynu.
Šis padažas tinka su šašlykais, dešrelėmis, kumpiu ir kepsniais, taip pat jį galima vartoti kaip marinatą žaliai mėsai.

Twitter