250g sviesto arba margarino,
150g cukraus,
3 kiaušiniai,
250g miltų, pusė stiklinės grietinės,
truputis sodos,
0,5 kg obuolių, cukraus,
cinamono, miltinio cukraus.

Sviestą su cukrumi išsukti iki baltumo, tada įmušti po vieną kiaušinių trynius, masę visą laiką sukant. Suberti išsijotus miltus, sudėti grietinę, išmaišytą su sodą, viską gerai išmaišyti ir sudėti išplaktus kiaušinių baltymus. Dabar tešlą atsargiai išmaišyti ir sukrėsti į riebalais pateptą torto formą. Viršų gražiai prismaigstyti vienodomis obuolių skiltelėmis. Apibarstyti cukrumi bei maltu cinamonu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30-40 min. Iškepus apsijoti miltiniu cukrumi.

Twitter