6 porcijoms paruošti reikia:
3 saldžių raudonų paprikų;
200 gr. fermentinio sūrio;
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų;
1 morkos;
1 stiklinės virtų ryžių;
1 kiaušinio;
1 svogūno;
200 gr. jaunos cukinijos
50 gr. sviesto;
petražolių lapelių.

Morką ir cukiniją supjaustome šiaudeliais, susmulkiname svogūną ir viską pakepame keptuvėje su aliejumi. Pabarstome druska, pipirais, sudedame konservuotus kukurūzus ir įpilame apie 0,5 stiklinės vandens arba sultinio.
Patroškiname apie 10 min.
Į atvėsusias troškintas daržoves įberiame susmulkintų petražolių lapelių, sudedame virtus ryžius, įmušame kiaušinį, įdedame gabalėlį sviesto ir išmaišome.
Šio įdaro pridedame į per pusę perpjautas ir išvalytas paprikas. Ant viršaus uždedame juostelėmis supjaustyto sūrio.
Įdarytas paprikas sudedame į aliejumi pateptą skardą ir kepame orkaitėje, kol paprikos suminkštėja.

Twitter