Jums reikės:
kilogramo kiaulienos kumpio(malto),
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
džiovintų čiobrelių, druskos, pipirų,
saldžiųjų pipirų,
muskato,
sojų padažo,
stiklinės sultinio,
1,5 šaukšto želatinos,
kiaušinio.
Tešlai:
400 g miltų,
200 g sviesto,
7 šaukštų vandens,
1/2 šaukštelio cukraus,
1/2 šaukštelio druskos.

Miltus, cukrų ir druską suberkite į dubenį.Riebalus ištirpdykite ir užvirkite su vandeniu.Supilkite į miltus maišydama, kad masė taptų vientisa. Užmaišykite tešlą ir padėkite ją 30 min. pastovėti šiltoje vietoje.
Apverstą dubenėlį apvyniokite sviestiniu popieriumi, aplipdykite tešla ir 15 min įdėkite į šaldytuvą.Iš likusios tešlos išpjaukite apskritimą uždengti paštetui.
Mėsą sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnų ir česnaku, pagardinkite prieskoniais.Nuo dubenėlio atsargiai nuimkite „tešlos formą“, popierių ir į formą pridėkite pašteto.Paštetą uždenkite tešlos apskritimu (kraštus sulipdykite ir aptepkite baltymu). Viduryje išpjaukite apskritą skylę.Kepkite 1,5 valandos 180 laipsnių orkaitėje.Leiskite ataušti.Per apskritą skylę viduryje įpilkite sultinį, sumaišytą su želatina.Padėkite šaltai.

Twitter