0.5 kg virtos vištienos, kalakutienos, triušienos ar kurapkos mėsos,
200 g sviesto,
100 g olandiško ar kitokio sūrio,
pipirų, druskos.
Papuošimui :
1 virta morka,
1 kietai virtas kiaušinis,
2 – 3 stiklinės drebučiams sultinio,
salierų lapelių.

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų.Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius.
Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du kartus permalti, sudėti į dubenį, gerai ištrinti, pridėti druskos bei maltų pipirų ir truputį atskiesti sultiniu.Sviestą atskirai ištrinti iki baltumo, į jį sudėti mėsos masę, tarkuotą sūrį, gerai išsukti ir padaryti pusrutulį, kurį įdėti į formą ant drebučių ir užpilti atšalusiu, bet dar nesustingusiu drebučių sultiniu,kad apsemtų.Kai mėsos sūris atšals ir drebučiai sustings, formą trumpam laikui pamerkti į karštą vandenį ir išversti į negilią lėkštę.Aplink puošti salotų lapais ir sviestinėmis rožytėmis.

Twitter