750 g jautienos su kaulais,
3 džiovinti grybai, 300 g rūgštynių,
300 g špinatų, 1 svogūnas, 0,5 poro,
0,5 saliero, 1 petražolė, 10 pipirų,
1 lauro lapelis, 1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
0,5 stiklinės grietinės,
pertažolių lapelių, 3,5 litro vandens.

Iš jautienos su kaulais ir džiovintų grybų išvirti sultinį ir perkošti. Rūgštynes ir špinatus perrinkti, nuplauti, smulkiai supjaustyti ir, užpylus sultiniu, ištroškinti. Po to pertrinti per sietelį ir sudėti į perkoštą sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rausvumo ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą; ten pat sudėti smulkiai pailgais gabalėliais supjaustytus grybus.
Sriubą užbalinti rūgščia grietine, įdėti piaustytų petražolių lapelių ir duoti su pyrago džiuvesėliais.

Twitter