4 porcijoms reikės:
400 g vištų krutinėlių
2 morkų
4 šaukštų sojų padažo
druskos
pipirų
4 – 6 džiovintų šitaki grybų
aliejaus kepti
400 g ryžių makaronų
krapų

Užvirinkite 1 l vandens, dėkite vištų krutinėles ir virkite vos pradengus dangtelį. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais, dėkite į sultinį ir pavirinkite 5 min. Tada išimkite morkas ir mėsą, o sultinį perkoškite. Pagardinkite sojų padažu bei žiupsneliu druskos ir pipirų. Vištieną supjaustykite griežinėliais.
Grybus pamirkykite 1 val, apvirinkite vandienyje, kuriome buvo mirkomi. Nusunkite, supjaustykite juostelėmis ir truputį pakepinkite aliejuje. Makaronus išvirkite, nukoškite ir perpilkite šaltu vandieniu. Į 4 dubenėlius dėkite po porciją makaronų, morkų, grybų ir mėsos. Pilkite sultinio ir papuoškite krapais.

Twitter