700 g šašlykų,
keletas gabalėlių žaliosios, raudonosios ir geltonosios paprikos,
svogūnas,
8 pievagrybiai,
8 nedideli pomidorai,
8 šaukštai alyvų aliejaus.
Padažui:
300 ml grietinės,
2 smulkiai supjaustyti agurkai,
česnako skiltelės sulčių,
šaukštas acto,
po šaukštą susmulkintų mėtų ir krapų.

Grilį įkaitiname.Ant 8 metalinių iešmų susmeigiame šašlykų gabalėlius, kaitaliodami su žaliosiomis, geltonosiomis, raudonosiomis paprikomis, svogūno žiedeliais, pomidorais ir nuvalytais pievagrybiais.Užbaigiame mėsos gabalėliu.Šašlyką sutepame alyvų aliejumi ir dedame į grilį.Kepame 10-12 min. nuolat vartydami.
Paruošiame padažą: visus komponentus sudedame į didelį dubenį, gerai išmaišome ir pagardiname pagal skonį.Tiekiame su padažu ir virtais ryžiais.

Twitter