1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,
200 g tarkuoto fermentinio sūrio,
3 obuolių,
2 svogūnų,
1 šaukšto sviesto,
želatinos,
raudonųjų serbentų,
bruknių ar spanguolių.

Tešlą atšildykite, plonai iškočiokite ir dėkite į formą.Formą dėkite į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol įgaus auksinį atspalvį.Supjaustykite stačiakampiais ir pabarstykite tarkuotu sūriu.Ant pusės stačiakampių dėkite nuluptus ir supjaustytus plonais griežinėliais obuolius, pakepintus su sviestu svogūnus ir uogas.
Uždenkite kitu stačiakampiu, pabarstykite sūriu, dėkite į skardą ir vėl dėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.Pabarstykite smulkintais žalumynais ir patiekite karštą.

Twitter