4 porcijoms reikės:
česnako skiltelės,
mažo čilio,
8 šaukštų medaus,
pusės stiklinės kečupo,
druskos, kajano pipiro,
16 vištos sparnelių,
300g kopūstų,
druskos, petražolių,
2 morkų,
pusės stiklinės majonezo.

Česnaką sutrinkite, čilį supjaustykite. Sumaišykite su medumi ir kečupu, pagal skonį pagardinkite druska ir kajeno pipirais. Sparnelius ištrinkite paruoštu padažu ir sudėkite į formą. Kepkite 15 min. iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Morkas sutarkuokite stambia trintuve. Kopūstus supjaustykite ir pasūdykite. Daržoves sumaišykite su majonezu ir susmulkintomis petražolėmis ir palikite 20-30 min. pastovėti. Salotas patiekite su vištiena. Galima paduoti bandelių.

Twitter