6 vidutinio dydžio pomidorai,
druskos,
maltų pipirų,
petražolių lapelių,
0.5 stiklinės grietinės.
Kiaušinių įdarui :
3 kiaušiniai,
1 svogūnas,
maltų pipirų,
grietinės,
druskos.

Kietus, vienodo dydžio raudonus pomidorus nuplauti ir kiekvieną perpjauti į keturias dalis taip, kad skiltys apatinėje pomidorų dalyje tarpusavyje laikytųsi.Tada kiekvieną pomidorą pabarstyti druska, maltais pipirais ir palaikyti 20 min, kad įsisūrėtų.
Įdarui kiaušinius kietai išvirti, atšaldyti, sukapoti, pridėti smulkiai pjaustytų svogūnų, grietinės, pipirų, druskos ir viską sumaišyti.Taip paruoštą masę dėti tarp praskirtų pomidorų skiltelių.Viršų pabarstyti petražolių lapeliais, tvarkingai sudėti į pusdubenį.Tarpus papuošti petražolių lapeliais.

Twitter