500 g pyrago kepaliukas,
150 g virtos ar keptos mėsos,
0.5 silkės,
0.5 svogūno,
1 virta bulvė,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas trinto sūrio,
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai grietinės,
0.5 stiklinės pieno,
0.5 arbat. šaukštelio cukraus,
pipirų.

Masę pagaminti taip, kaip gaminant Prakandą (Foršmaką).
Paimti 0.5 kg svorio senesnio pyrago kepaliuką, viršutinę plutos dalį nupjauti, išimti minkštimą, vidų palaistyti pasaldintu pienu ar grietine, kad suminkštėtų, tada jį prikimšti paruošta malta mase, užbarstyti trintu sūriu, apdėti sviesto gabaliukais ir apkepti orkaitėje.Duodant valgyti karštą kepsnį, reikia jį supjaustyti neplonais griežinėliais ir sudėti į negilią lėkštę.Atskirai paduoti šiltą pomidorų padažą.

Twitter