4 porcijoms reikės:
indelio raudonųjų pupelių,
didelio svogūno,
2 paprikų (raudonos ir žalios),
3-4 skiltelių česnako,
2-3 kubelių daržovių ar vištienos sultinio,
pipirų, druskos,
3 šaukšrų aliejaus.

Svogūnus nulupkite ir nuplaukite. Supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepinkite gerai įkaitintame aliejuje. Sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas ir sutrintus česnakus. Troškinkite, kol suminkštės. Sultinio kubelius ištirpdykite 4-5 stiklinėse verdančio vandens. Karštą sultinį užpilkite ant daržovių. Virkite 5 min., sudėkite pupeles. Pavirkite dar 10 min. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su šviežia duona. (jeigu mėgstate aštrias sriubas, galite įdėti čilio ar kajeno pipiro).

Twitter