3 stiklinės miltų,
2 kiaušinių tryniai,
kiaušinis,3 šaukštai grietinės,
250g margarino,
0,5 stiklinės cukraus,
šaukštelis kepimo miltelių.

Miltus paskleisti ant lentos, suberti kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Ant viršaus užtarkuoti atšaldytą margariną, ir kapojant peiliu, maišyti su miltais. Kai margarinas apsivers, supilti grietinę ir su cukrumi išsukti trynius bei kiaušinį. Vėl pakapoti peiliu, o paskui pirštais suminkyti į vientisą tešlą. Ją padėti į šaldytuvą val. Išėmus suploti ir iškloti skardoje, pakeliant kraštus aukščiau. Kepti, kol pagels. Tada ištraukti iš orkaitės ir patepti uogiene. Ant viršaus užtepti glajų iš likusių dviejų baltymų ir 1,5 stiklinės miltinio cukraus (jie turi būti išplakti). Pyragą įdėti į šiltą orkaitę ir apdžiovinti, kol sustings viršus.

Twitter