4 porcijoms reikės:
300g saliero šakelių, svogūno,
150g mažų pomidoriukų,
2 šaukšto sviesto,
ryšelio svogūnų laiškų,
200g aštraus fermentinio sūrio,
4 lakštų šaldytos sluoksniuotos tešlos,
trynio.

Salierus ir svogūną susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite. Sviestą įkaitinkite ir pakepinkite jame daržoves. Tešlą atšildykite, iškočiokite ir supjaustykite 12×12 cm kvadratukais. Sūrį starkuokite, svogūno laiškus supjaustykite. Į atšalusias daržoves sudėkite sūrį ir svogūno laiškus. Pagardinkite druska ir pipirais, kad padažas būtų pikantiškas. Šaukštu ant kvadratukų dėkite po porciją įdaro, kraštus lenkite įstrižai ir suspauskite. Pyragėlius patepkite tryniu ir kepkite 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 175 laipsnių. Patiekite karštus su sultiniu arba kaip atskirą patiekalą.

Twitter