Jums reikės:
300g minkšto sviesto,
300g cukraus,
4 kiaušinių,
150g maltų migdolų,
250g miltų,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
1kg rabarbarų,
1 šaukšto cukraus,
3 šaukštų braškių uogienės.

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Išsukti sviestą su cukrumi, po vieną pridedant kiaušinius. Sumaišyti migdolus, miltus ir kepimo miltelius ir supilti į kremą. Kvadratinę arba torto formą (skersmuo 30cm) ištepti riebalais, trumpam padėti šaltai. Nuluptus rabarbarus supjaustyti apie 4 cm ilgio gabalėliais. Formą pabarstyti miltais, sukrėsti tešlą, ją išlyginti. Ant viršaus tarsi perpinant sudėti rabarbarus, truputį įspausti, apibarstyti cukrumi. Kepti 45-50 min. Pakaitinti uogienę, ja aptepti rabarbarus.

Twitter