1 raudongūžis kopūstas
1 šaukštas acto
500g vištų krūtinėlių
apie saują džiūvėsėlių
50g raumenuotų lašinukų
1 svogūnas, 1 morka
1 šaukštas sviesto
druskos, baltųjų pipirų
maltų gvazdikėlių
3 šaukštai aliejaus
0,5 stiklinės sauso raudono vyno
0,5 stiklinės daržovių sultinio
Išpjaunamas kopūstkotis ir kopūstas verdamas pasūdytame vandenyje su actu apie 15 minučių. Paruošiama 15 didelių kopūstlapių. Likusieji lapai susmulkinami. Vištų krūtinėlės labai smulkiai supjaustomos. Lašinukai, svogūnai ir morkos susmulkinami vienodais gabalėliais ir pakepiname svieste. Prieskoniai ir džiūvėsėliai suminkomi su paukštiena. Įdaras išdeliojamas ant kopūstlapių ir jie susukami (kaip balandėliai). Suktinukai apkepinami aliejuje. Orkaitė įkaitinama iki 200C. Suktinukai užpilami raudonuojų vynu ir kepami orkaitėje 40 minučių. Labai skanu su makaronais.

Twitter