Tešlai:
300g miltų, 100g cukraus, vanilinio cukraus,kiaušinio, kupino šaukštelio kepimo miltelių,
120g sviesto arba margarino,
2šaukštų pieno, riebalų formai ištepti arba sviestinio popieriaus.
Masei:
200g maltų riešutų, 100g cukraus, 150g cukraus pudros,
2 šaukštelio vanilinio cukraus, 2 kiaušinių,
4 šaukštų tirštos grietinės, šaukšto romo.

Iš nurodytų komponentų užmaišykite tešlą. Kiaušinį ir vieną baltymą suplakite virš garų su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, leiskite ataušti,sumaišykite su riešutais, šaukštu grietinės ir romu. Iš tešlos iškočiokite ploną stačiakampį. Ilgesnįjį kraštą patepkite tryniu, sumaišytu su šaukštu grietinės. Riešutų masę tepkite ant stačiakampio, suvyniokite tešlą ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Atšaldytą vyniotinį dėkite į paruoštą formą, patepkite likusia grietine, sumaišyta su tryniu. Kepkite maždaug valandą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ataušusį vyniotinį patepkite liukrumi, pagamintu iš cukraus pudros ir likusių dviejų šaukštų grietinės.

Twitter