600 g jautienos su kaulais arba kiaulienos,
3 kiaušiniai,
1 l rūgštynių,
1 morka,
1 svogūnas,
1/4 poro,
1/4 saliero,
1 petražolė,
10 pipirų,
1 lauro lapas,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas riebalų,
3 šaukštai grietinės,
3 l vandens.

Išvirti sultinį ir perkošti.Rūgštynes perrinkti, pašalinti kotelius, nuplauti, supjaustyti skersai lapų ir sudėti į verdantį sultinį.Pavirinus rūgštynes, į sriubą dėti riebaluose paspirgintus miltus.
Kietai išvirtus kiaušinius nulupti, supjaustyti į 4 skilteles, po 0.5 kiaušinio įdėti į lėkštę, užpilti rūgštynių sriuba ir užbalinti rūgščia grietine.
Prie rūgštynių sriubos duodamos virtos bulvės.

Twitter