2 stiklinės vandens,
1 stiklinė ryžių,
1 šaukštas sviesto, druskos,
1 svogūnas, 1 stiklinė pieno,
3 kiaušiniai, 200g virto kumpio,
3 pomidorai.

Svogūną sukapoti ir patroškinti su sviestu, sudėti ryžius, įberti truputį druskos ir vėl troškinti. Užvirinti vandenį ir užpilti ant ryžių. Uždengus virti ant labai lengvos ugnies, kad ryžiai sugertų vandenį ir išbrinktų. Išvirusias kruopas atvėsinti. Kiaušinius išplakti su pienu. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę, pašalinti kotelio vietą ir supjaustyti storesniais griežinėliais. Virtą kumpį supjaustyti mažais kubeliais. Viską išmaišyti su virtais ryžiais. Sudėti į riebalais pateptą apkepo formą ir kepti karštoje orkaitėje apie valandą.

Twitter