4 porcijoms reikės:
4 didelių svogūnų,
2 šaukštų sviesto,
150g ilgagrūdžių ryžių,
100g virto kumpio,
1 raudonosios paprikos,
300ml sultinio,
2 šaukštų smulkintų petražolių,
šaukšto kaparių,
muškato riešuto,
40g tarkuoto fermentinio sūrio.

Svogūnus nulupkite Nupjaukite viršūnėles ir išskobkite vidų. Virkite 15 min. pasūdytame vandenyje. Išskobkite svogūno minkštimą susmulkinkite ir apkepinkite svieste. Sudėkite ryžius, juostelėmis supjaustytą kumpį ir papriką. Maišydama kepkite 2 min. Užpilkite sultinį ir troškinkite 20 min. Petražoles sumaišykite su ryžių mase ir kapariais. Pagardinkite muškato riešutu ir prikimškite svogūnus. Pabarstykite sūriu.

Twitter