4 porcijoms reikės:
2 šaukštelių želatinos,
350ml vandens,
5 šaukštų cukraus,
3 kiaušinių baltymų,
3 šaukštelių cukraus pudros,
1/2 šaukštelio citrinos sulčių,
100g braškių,ar kitokių uogų.

Želatiną užpilkite virintu vandeniu ir palikite 15 min. pastovėti, kad išbrinktų. Tada suberkite cukrų ir kaitindama ant ugnies maišykite, kad želatina ištirptų, bet neužvirkite. Leiskite ataušti iki kambario temperatūros. Baltymus suplakite su cukraus pudra ir citrinos sultimis, tada sumaišykite su želatina. Didžiają dalį braškių supjaustykite mažais gabaliukais, kitas atidėkite. Į riebalais išteptą formą supilkite pusę putėsių ir palaukite, kol sustings, sudėkite braškes ir užpilkite likusius putėsius. Nakčiai įdėkite į šaldytuvą. Putėsius išimkite iš formos ir supjaustykite gabalais. Patiekite papuoštus likusiomis uogomis.

Twitter