4 porcijoms reikės:
2 cikorijų
obuolio
2 apelsinų
100 g karteno sėklų (ar kokių kitų)
2 šaukštus moliūgų sėklų
1 indelio natūralaus jogurto
4 šaukštus citrinos sulčių
žiupsnelio druskos
cukraus pudros

Cikorijų lapelius nuskabykite, obuolį nuplaukite, išvalykite sėklytes. Supjaustykite citrinų sultimis. Apelsiną nulupkite, nuvalykite baltąją plėvelę ir padalykite skiltelėmis, o paskui supjaustykite ne itin mažais gabaliukais. Jogurtą pagardinkite druska, cukrumi ir citrinų sultimis. Moliūgų sėklytes paskrudinkite sausoje keptuvėje. Vaisius ir cikorijų lapelius sudėkite į salotinę ir užpilkite padažu, pabarstykite sėklomis. Viską atsargiai išmaišykite.

Twitter