400 g kalafiorų,
100 g pupelių,
3 morkos,
svogūnas,
raudonoji ir žaliosios paprikos,
druskos, pipirų.
Padažui: 1/2 poro,
petražolių,
šaukštas pomidorų padažo,
šaukštas majonezo,
2 šaukštai garstyčių,
šaukštelis džiovintos paprikos miltelių,
šaukštelis „Vegetos“ prieskonių,
šaukštelis citrinos sulčių.

Kalafioro žiedynus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirti per naktį vandenyje mirkytas pupeles. Morkas sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką (žalią ir raudoną) supjaustyti juostelėmis, o svogūnus – kuo smulkiau. Užpilti padažu.
Padažą ruošti taip: porą ir petražoles labai smulkiai supjaustyti, supilti garstyčias, majonezą, sudėti prieskonius ir viską gerai išmaišyti.

Twitter