12 širdelių reikės:
300g kieto fermentinio sūrio,
1/2 bandelės,
1 šaukšto aliejaus,
100g tepamo varškės sūrelio,
100g sviesto,
2 šaukštų majonezo,
6 kietai virtų trynių,
1 šaukštelio vegetos,
ryšelio petražolių,
1 morkos, šaukšto acto,
1 lauro lapelio,
3 saldžiųų pipirų žirnelių,
po šaukštą raudonųjų ir juodųjų ikrų.

Sūrį supjaustykite storais griežinėliais, formele išspauskite širdeles. Bandelę supjaustykite riekelėmis ir apkepinkite aliejuje. Sūrelį sutrinkite su sviestu, majonezu ir tryniais. Pagardinkite vegeta ir pipirais. 3/4 masės prikimškite į konditerinį švirkštą. Likusia mase plonai patepkite sūrį ir bandelės riekeles. Pabarstykite susmulkintomis petražolėmis. Iš švirkšto spauskite masę ant kiekvienos sūrio ir bandelės širdelės. Morką supjaustykite griežinėliais ir iš jų išpjaukite mažas širdeles. Apvirkite 200 mililitrų vandens su trupučiu actu, lauro lapeliu, saldžiaisiais pipirais ir žiupsneliu druskos. Nukoškite, leiskite ataušti. Atšalusias širdeles pamaukite ant medinių pagaliukų. Sūrio ir bandelės širdeles papuoškite raudonaisiais ir juodaisiais ikrais bei lauro lapeliais. Į juodųjų ikrų širdeles susmeikite morkų širdeles.

Twitter