2 vidutinio dydžio virti burokėliai,
2-3 žieminės bulvės,
4-5 šaukštai majonezo,
3 silkės, pipirų,
citrinos rūgšties,
1 svogūnas,2 obuoliai,
druskos, žalumynų.

Burokėlius stambiai sutarkuoti, užbarstyti citrinos rūgšties, druskos, išmaišyti keletą min. leisti pastovėti.Žiemines bulves stambiai sutarkuoti. Silkes išvalyti ir, išėmus kaulus, nuplauti, smulkiai supjaustyti.
Į salotinę dėti burokėlių sluoksnį, silkės, bulvių, smulkiai pjaustyto svogūno, pipirų, truputį druskos. Sluoksniuojamą, kol sudedama viskas. Ant viršaus sudedami stambiai tarkuoti obuoliai, uždedama majonezo, puošiama krapais, petražolėmis ar salierais.

Twitter