Jums reikės:
500 g slyvų
300 g miltų (dvi nepilnos stiklinės)
pusės pakelio kepimo miltelių
pusės stiklinės cukraus
1 pakelio vanilinio cukraus
120 g sviesto
1 kiaušinio
šaukšto razinų
2 šaukštus cinamono
cukraus pudros

Slyvas perpjaukite perpus ir išimkite kauliukus. Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Į dubenėlį suberkite miltus, sviesto ir pusę vanilinio cukraus. Gnaibykite pirštais, kad tešla taptų trupinių pavydalo, įmuškite į formą, sudėkite kiaušinį ir atsargiai sumaišykite. Pusę tešlos išbarstykite į formą, Sudėkite slyvas, pabarstykite likusia tešla. Kepkite pusę valandos 200 laipsnių orkaitėje. Iškeptą pabarstykite cukraus pudra.

Twitter