4 porcijos:
750 g šokliosios gazelės mėsos filė arba kepsnelių,
300 g sezoninių miško grybų,
2 askaloninių česnakų (svogūnėlių),
2 česnako skiltelių,
šviežio baziliko,
šiek tiek grietinės ir konjako.

1. Pirmiausia smulkiai supjaustykite grybus, askaloninius česnakus (svogūnėlius) ir česnakus.
2. Gabaliukus suberkite į keptuvę.
3. Jiems suminkštėjus, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir pridėkite šiek tiek grietinės.
4. Tada pakepinkite mėsą alyvų aliejuje ir svieste (lygiomis dalimis) ir pagardinkite ją pipirais bei druska.
5. Mėsai vidutiniškai iškepus, išimkite ją iš keptuvės ir pastatykite šiltai.
6. Atvėsinkite keptuvės turinį pridėję šiek tiek konjako ir vandens, supilkite grybų padažą ir šiek tiek pavirinkite.
7. Mėsą išdėstykite ant lėkštės ir užpilkite grietininiu padažu.
8. Papuoškite baziliku, patiekite su špinatais ir bulvių apkepu.

Twitter