(64 traškučiai)
Jei norite, kad šokoladas būtų minkštas, patiekite tuojau pat po pašlakstymo. Jei mėgstate kietesnį šokoladą, leiskite traškučiams atvėsti 10-15 minučių.
0,25 puodelio cukraus
0,25 šaukštelio malto cinamono
8 15-os cm miltinės tortiljos
0,25 puodelio sviesto, ištirpinto
1 puodelis pusiau saldaus šokolado gabaliukų
2 šaukšteliai riebalų

1. Nedideliame inde sumaišykite cukrų ir cinamoną. Vieną kiekvienos tortiljos pusę ištirpintu sviestu; pabarstykite cukraus mišiniu. Supjaustykite kiekvieną tortilją į aštuonias dalis. Sudėkite pusę traškučių vienu sluoksniu 38x25x2,5 kepimo skardoje. Kepkite 1800C orkaitėje 10 to 12 minučių arba iki kraštai truputį paruduos (traškučiai taps traškūs šiek ties pastovėję).
2. Tuo tarpu, ištirpinkite šokolado gabaliukus ir riebalus nedideliame inde. Išimkite traškučius iš orkaitės. Sudėkite juos į lėkštę vienu sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite puse tirpdyto šokolado mišinio.
3. Sudėkite likusius traškučius vienu sluoksniu į tą pačią 38x25x2,5 kepimo skardą. Kepkite kaip nurodyta aukščiau. Sudėkite juos į lėkštę antru sluoksniu; leiskite jiems truputį atvėsti. Pašlakstykite likusia puse tirpdyto šokolado mišinio. Patiekite šiltus ar atvėsusius.

Twitter