4 porcijoms reikės:

4 didelių pomidorų
2 avokadų
2 šaukštų citrinų sulčių
3 svoguniukų
2 šaukštų aliejaus
4 šaukštų saldaus raudonojo vyno
2 šaukštų vyno acto
druskos, stambiai maltų pipirų

Avokadą nulupkite, perpjaukyte per puse, išimkite kauliuką, minkštimą supjaustykite griežinėliais ir pašlaikstykite citrinų sultimis. Pomidorus supjaustikite griežinėliais, svogūnus – smulkiai ir šiuos pakepinkite aliejuje. Supilkyte vyną, troškinkite ant mažos ugnies 5 min. Įpilkite actą ir pasūdykite. Avokadų griežinėlius dėkite ant pomidorų ir užpilkite šiltu padažu, o svogūnus dėkite į tuos įlinkimus kur buvo kauliukas. Pabarstykite pipirais.

Twitter