200g miltų,
100g sviesto,
3 šaukštai šalto vandens,
1/2 šaukštelio druskos,
aliejaus formai patepti.
Įdarui:
350g šparaginių pupelių,
100g tarkuoto sūrio,
100g jogurto,
kaiušinis, šaukštas džiuvėsių,
krapų, druskos.

Miltus persijoti ir sumaišyti su druska. Į miltus sudėti gabaliukais supjaustytą sviestą ir kapoti, supilti vandenį ir greitai užminkyti tešlą. Tešlą suvynioti į foliją ir sudėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Paskui tešlą išimti, iškočioti ir įdėti į aliejumi išteptą kepimo formą, padarant aukštus kraštus. Kepti 10 min. 200C. Pupeles nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti. Tarkuotą sūrį sumaišyti su jogurtu, kiaušiniu, džiuvėsėliais ir vienu šaukštu krapų. Pupeles sudėti ant apkepintos tešlos, viską užpilti jogurtine mase ir kepti dar 15 min.
Prieš patiekiant užbarstoma likusiais krapais.

Twitter