Jums reikės:
4 kiaušinių, 2 šaukštų kedro riešutų,
8 plonų griežinėlių kumpio, supjaustyto mažais gabaliukais, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto raudonojo vyno acto,
1 šaukštelio garstyčių,
1/2 šaukštelio cukraus pudros,
8 pomidorų, supjaustytų perpus,
225g nedidelių špinatų lapų.

Kiaušinius išvirkite kietai. Atšaldykite ir stambiai supjaustykite. Keptuvėje paskrudinkite riešutus, suberkite ant popierinio rankšluostėlio ir toje pačioje keptuvėje be riebalų pakepinkite kumpį. Dideliame dubenyje sumaišykite actą, garstyčias, druską, pipirus ir cukraus pudrą. Sudėkite kumpį, riešutus, pomidorus, špinatus ir kiaušinius ir viską sumaišykite.

Twitter