300g vištienos krūtinėlės,
1/2 stiklinės griežinėliais supjaustytų porų,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukštai prieskonių sriubai,
1,5l vištienos sultinio,
stiklinė makaronų,
100g pievagrybių,
50g šparaginiųpupelių,
4 citrinos griežinėliai,
pipirų.

Vištienos krūtinėlę supjaustyti 1,5 cm pločio juostelėmis. Į puodą sudėti supjaustytą mėsą, porus, pipirus, prieskonius, įpilti citrinos sulčių, užpilti sultiniu ir užvirti. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir pavirti dar 10 min. Tada supilti makaronus, griežinėliais supjaustytus grybus ir supjaustytas šparagines pupeles. Viską virti dar 10-15 min., kol išvirs makaronai. Kai makaronai bus išvirę, sudedame citrinos griežinėlius ir verdame dar 2 min. Jei reikia, dar pasūdome.

Twitter