Stirniena, su kaulu ar be, 500 gramų
Paprika, 1 vienetas
Svogūnai, 2 vienetai
Bulvės, 3 vienetai
Morkos, 4 vienetai
Pievagrybiai, 5 vienetai
Grietinė, dvaro, 200 gramų
Prieskoniai, medžiotojų, pagal skonį
Druska, pagal skonį

Stirniena sudedame į indą, prieskoniais ir šlakeliu aliejaus. Uždengiame, paliekame šaltai parą laiko.
Išsimarinavusią mėsą miltuose (arba nevoliojame) ir apkepiname. Apkepusią mėsą sudedame į puodą (troškintuvą). sultiniu ir kišame į orkaitę apie 1 val. tarpu pagal fantaziją daržoves. Svogūnus ir papriką pakepiname. Tada viską sudedame į troškintuvą ir troškiname daržovės bus paruoštos. Po to įdedame grietienės ir dar 10 min. troškiname.
Rekuomenduojama nenaudoti druskos, tiek, kiek yra ar prieskoniuose.
Patiekiame su bet kuo, kam skaniau (duona, ryžiai, pačios bulvės). Fantazuokite, mielieji, fantazuokite.

Twitter