500 g veršienos,
4 morkos,
1 svogūnas,
1 stiklinė žirnių,
200 g fermentinio sūrio,
1 stiklinė virtų ryžių,
5 kiaušiniai,
3 šaukštai majonezo,
truputis pipirų,
druskos,
aliejaus kepimui.

Veršieną supjaustome kubeliais ir pakepame su aliejumi.
Svogūną supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame ir juos kartu pakepame su aliejumi.
Į kepimo formą sluoksniais sudedame veršieną, ryžius, žirnius ir morkas su svogūnu.Kiaušinius išplakame su majonezu, pabarstome druska, pipirais ir užpilame ant sudėtų produktų.Viršų apibarstome fermentiniu sūriu.
Kepame 200-230 laipsnių temperatūros orkaitėje.Patiekiame toje formoje, kurioje kepė.Taip keptą veršieną galima valgyti su grietine.

Twitter