10 kulšelių,
šaukštelis druskos,
1 citrinos sultys.
Marinatui:
400g natūralaus jogurto,
svogūnas, česnako skiltelė,
2 šaukštai smulkiai sutarkuoto šviežio imbiero arba šaukštas džiovintų imbierų miltelių,
kelo lašai „Tabasco“ padažo,
šaukštas kario miltelių.

Kulšeles keliose vietose įpjauti ir įtrinti druska bei citrinų sultimis.Paruošti marinatą: svogūną bei česnaką smulkiai sukapoti ir sumaišyti su kitais recepte nurodytais produktais. Vištieną marinate laikyti ne trumpiau kaip 12 val. (galima ir ilgiau ). Prieš kepant kulšeles ištraukti iš marinato ir nuvarvinti.
Kepti pavartant apie 15 min. (Patikrinti, ar mėsa iškepusi, galima pradūrus ją pagaliuku – turi tekėti skaidrios sultys.)

Twitter