4 porcijoms reikės:
250g mėsos faršo,
mažos bandelės,
kiaušinio, 2 svogūnų,
4 cukinijų, galvutės česnako,
šviežio mairūno arba 2 šaukštų džiovinto,
4 šaukštų konservuotų kukurūzų,
aliejaus, druskos, pipirų.

Bandelę išmirkykite vandenyje ir nuspauskite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Mairūną nuplaukite ir pusę kiekio susmulkinkite. Mėsos faršą, kiaušinį,bandelę, supjaustytą mairūną ir pusę svogūno sumaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Iš mėsos faršo suformuokite mažus kukulaičius.
Aliejų įkaitinkite keptuvėje, dėkite kukulaičius ir iš abiejų pusių apkepinkite. Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Česnaką padalykite skiltelėmis ir nulupkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite cukiniją, likusį svogūną ir česnaką, troškinkite 5 min. Pagardinkite ir sudėkite kukulaičius. Likusį mairūną pakepinkite aliejuje, sudėkite prie cukinijų su kukulaičiais ir sumaišykite. (Jeigu mairūnas džiovintas, jo kepinti nereikia).

Twitter