1,5 l veršienos sultinio.
Kukuliams:
400g veršienos kepenėlių,
0.5 l pieno, 1 kiaušinis,
1 riekelė išmirkyto vandenyje batono,
3 šaukštai krakmolo,
4 šaukštai susmulkintų petražolių,
truputis druskos, pipirų,
1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų krapų.

Veršienos kepenėles 0,5 val. laikome pasūdytame vandenyje, o paskui 1 val. piene. Kepenėles supjaustome, pakepame ir troškiname nedideliame vandens kiekyje. Ištroškintas kepenėles kartu su išmirkytu batonu permalame mėsmale, įmušame kiaušinį, sudedame prieskonius ir krakmolą. Gerai išmaišome, formuojame kukulius ir verdame sultinyje. Sultinį patiekiame su susmulkintomis šviežiomis petražolėmis.

Twitter