Grilyje kepti sumuštiniai puikiai tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba… Jūs turėtumėte patys išbandyti!
1 prancūziškas batonas
Sviesto aptepas:
125 g sviesto
citrinos sulčių
druskos
raudonųjų pipirų
kario
1 skiltelė česnako
petražolės
citrininės melisos
svogūno laiškų

Prancūziškas batonas perpjaunamas, kad tilptų į grilį.
Storos riekės įpjaunamos, bet neperpjaunamos, kad batono pagrindas išliktų.
Riekės iš abiejų pusių aptepamos sumaišytu su priedais sviestu ir tvirtai suspaudžiamos viena prie kitos. Suvyniojamas į foliją.
Batonas įdedamas į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepama apie 4-5 minutes.
Patiekiama folijoje.
Tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba… Jūs turėtumėte patys išbandyti!

Twitter