(1 porcija)
Grilyje kepti sumuštiniai
100 g gryno jautienos faršo
druskos
šviežiai maltų pipirų
1 svogūnas
1 šaukštelis kondensuoto pieno
25 g sūrio (griežinėlis)

Faršas lengvai ir greitai sumaišomas su druska, smulkiai supjaustytais svogūnais. Kas mėgsta, gali įdėti kondensuoto pieno.
Formuojamas plokščias bifšteksas.
Šis „kepsnys“ dedamas į grilį ant grotelių ir kepamas apie 2-3 minutes.
Po to greitai uždengiamas sūrio griežinėliu, dar kartą dedamas į grilį ir kepamas 1 minutę uždėjus ant rėmelių, kol sūris pradeda lydytis.
Uždedamas ant baltos duonos riekelės arba ant bandelės puselės, papuošiamas žiedais supjaustytais žaliais svogūnais!
Kas mėgsta, gali sumuštinį pagardinti aštriu padažu.
Prie šio patiekalo geriausiai tinka: Alus, Degtinė

Twitter