4 porcijoms reikės:
4 bandelių,
150g varškės,
2 džiovintų abrikosų,
1,5 šaukšto citrinos sulčių,
pusės tarkuotos citrinos žievelės,
350 g anties krūtinėlės,
2 šaukštelių sviesto,
žiūpsnelio džiovinto rozmarino,
gabaliuko imbiero,
2 burokėlių,
kriaušės,
šaukšto medaus,
2 šaukštų sojos padažo,
pusės ryšelio svogūno laiškų,
druskos,pipirų,
2 šaukštų aliejaus,
saujos daigų(pvz., sojos)

Abrikosus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su varške.Pagardinkite citrinos sultimis ir žievele, druska ir pipirais.Mėsą apkepinkite aliejuje, pabarstykite rozmarinu, druska ir pipirais.Uždenkite ir troškinkite ant lėtos ugnies apie 10 min.Nuluptus burokėlius ir imbierą supjaustykite plonais griežinėliais.Truputėlį patroškinkite svieste.Sudėkite sojos padažą, medų ir dar troškinkite apie 10 min neuždengusios, kol skystis išgaruos.Mėsą išimkite iš keptuvės, suvyniokite į aliuminio foliją ir padėkite 5 min, tada supjaustykite griežinėliais.Kriaušę supjaustykite skiltelėmis ir pašlakstykite citrinos sultimis.Svogūno laiškus supjaustykite.
Bandeles perpjaukite perpus, apatinę dalį patepkite varškės mase, ant jos dėkite mėsos gabaliukus, burokėlius su imbieru, kriaušės skilteles, pabarstykite daigais ir svogūno laiškais ir uždenkite kita bandelės puse.

Twitter