4 porcijoms reikės:
4 bandelių, avokado,1 žaliosios citrinos žievelės ir sulčių,
šaukštelio sezamo sėklų,druskos, pipirų,
2-3 salotų lapelių, 4 griežinėlių fermentinio sūrio, 200g pievagrybių arba šitaki grybų,
šaukšto aliejaus,3-4 pomidorų, šaukštelio pikantiško čili padažo.

Avokadą nulupkite ir išimkite kauliuką. Minkštimą sutrinkite su žaliosios citrinos žievele ir sultimis. Suberkite sezamo sėklytes ir pagardinkite druska ir pipirais. Pomidorus supjaustykite,atšaldytą sūrįsutarkuokite. Grybus supjaustykite griežinėliais ir patroškinkite aliejuje, kol išgaruos skystis. Pagardinkite druska ir čili padažu.
Bandeles perpjaukite perpus, apatinę pusę tepkite avokado mase, dėkite po salotos lapą, pomidorų griežinėlius, grybus, pabarstykite sūriu ir uždėkite kitą pusę bandeles.

Twitter