4 porcijoms reikės:
4 bandelių su sezamu, marinuotos kriaušės ar marinuoto imbiero,
2-3 koncervuotų agurkų,
2 šaukštų švelnių garstyčių, druskos, pipirų, keleto lašų tabasko padažo, 5 šaukštų majonezo,
2 lapelių salotų, raudonojo svogūno,
2 kivių,šaukštelio citrinų sulčių,
200g rūkytos lašišos.

Imbierą arba kriaušę ir agurkus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su majonezu, citrinos sultimis ir garstyčiomis. Pagardinkite druska, pipirais ir tabasko padažu.
Svogūną ir kivį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Rūkytą lašišą padalykite į 4 porcijas.Bandeles perpjaukite perpus. Ant apatinės pusės dėkite salotos lapą, po 1 porciją majonezo padažo, lašišos, po keletą gabaliukų kivio ir svogūno ir uždenkite kita puse bandelės.

Twitter