4 porcijoms reikės:
4 lydytų sūrelių(po 30g kiekvienas),
kubelio daržovių sultinio,
1/2 stiklinės grietinės,
4 riekelių forminės duonos,
poro, 1/2 šaukštelio sviesto,
druskos, baltųjų pipirų.

Sultinio kubelį ištirpdykite keturiose stiklinėse verdančio vandens. Į sultinį sudėkite lydytus sūrelius ir visą laiką maišydama kaitinkite ant mažos ugnies, kol jie ištirps. Sudėkite grietinę, pagardinkite druska ir pipirais. Duoną supjaustykite mažais kubeliais ir truputį apkepinkite įkaitintame svieste. Porą supjaustykite griežinėliais. Sriubą supilkite į dubenėlius. Pabarstykite supjaustytais porais ir skrebučiais. (duoną prieš kepant galima pavolioti kiaušinyje, suplaktame su pienu ir muskato riešutu.

Twitter