4 porcijoms reikės:
1kg šviežių dešrelių, 2 stiklinių alaus,
svogūno, keleto mažų svogūniukų (be lukštų ),
šaukšto aliejaus, šaukšto mairūno, raudonosios paprikos ankšties,
lauro lapelio.

Dešreles užpilkite alumi ir 2 stiklinėmis šalto vandens. Įdėkite lauro lapelį ir supjaustytą svogūną. Virkite 20 min. ant lėtos ugnies. Svogūniukus nuplaukite. Sudėkite į verdantį vandenį ir truputį pavirusi gerai nukoškite.
Papriką nuplaukite, išvalykite sėklytes ir supjaustykite juostelėmis. Dešreles nusunkite ir sudėkite į riebalais išteptą formą, šalia sudėkite daržoves ir pabarstykite mairūnu. Kepkite 15 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Dešreles patiekite karštas su daržovėmis ir krienais.

Twitter