2 stiklinės virtos maltos mėsos,
1 stiklinė grietinės,
2 dideli svogūnai,
1 šaukštas sviesto,
1 kiaušinis,
truputis pipirų, druskos.

Svogūno kraštelius, nupjovus viršūnę, išpjaustyti karpytai. Taip paruoštus svogūnus pavirinti grietinėje, po to suskirstyti į vis mažėjančius svogūnėlius.
Į mėsą įdėti smulkiai sutarkuoto svogūno, pipirų, įmušti kiaušinį, įberti druskos, sumaišyti. Į keptuvę sudėti sviestą, mėsos masę ir, vis pamaišant pakepinti. Paruoštus svogūnėlius pridėti mėsos įdaro ir iš 3-5 įdarytų svogūnėlių sustatyti bokštelį. Ant viršaus užpilti grietinę, kurioje virė svogūnai.

Twitter