4 talismano filė gabaliukai (po 150 g),
600 g pomidorų,
svogūnas,
česnako skiltelė,
šaukštas sviesto,
3 šaukštai citrinų sulčių,
ryšulėlis svogūnų laiškų,
šaukštas kaparėlių,
druskos, pipirų.

Žuvį pasūdyti, pabarstyti pipirais, apšlakstyti citrinų sultimis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Česnaką susmulkinti, o svogūną perpjauti j aštuonias dalis. Smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus.
Keptuvėje įkaitintame svieste pakepinti svogūnus, česnakus, sudėti pomidorus ir 2 min. patroškinti. Nukėlus nuo ugnies suberti svogūnų laiškus, kaparėlius, pasūdyti, įberti pipirų.
Atkirpti 50 cm plėvelės. Vieną jos galą užrišti, paskleisti pomidorus, ant jo sudėti žuvį ir užrišti.
Plėvelę keliose vietose pradurti, dėti ant šaltų grotelių ir 20 min. kepti iki 175°C įkaitintoje orkaitėje.

Twitter