Miltų, kad būtų kieta tešla,
125 g margarino,
100 g grietinės,
2 kiaušiniai,
200 g riešutų.
Kremui :
1 indelis kondensuoto pieno,
2 arbat.šaukšteliai prieskonių (džiovintų mėtų arba citrininių melisų, cinamono).
Glajui :
3 šaukštai pieno,
3 šaukštai kakavos miltelių,
3 šaukštai cukraus.

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai.Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma.Tešla šaldoma 3-4 val.
Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos.Kepama 5-10 min. Iškepti visi tarkiai sumaišomi su smulkintais pakepintais riešutais ir kremu.Kremui neatidarytas kondensuoto pieno indelis, nuėmus popierinę etiketę, įdedamas į šaltą vandenį, kad apsemtų, ir verdamas 1.5 val. Virtą indelį atidarykite labai atsargiai.
Paruošta torto masė, paskaninta prieskoniais, sukrečiama į formą ir atšaldoma.Puošiama šokoladiniu glajumi.Jam piene ištirpinamas cukrus, suberiami kakavos milteliai ir kaitinama maišant, kol pradės tirštėti.

Twitter