2 šaukštai kakavos,
4 kiaušiniai (atskirti baltymus nuo trynių),
3 šaukštai cukraus,
250 g sūrio Mascarpone arba varškės,
pakelis (apie 30 vnt.) biskvitinių sausainių,
200 g kavos likerio.
Papuošimui: kavos pupelių.

Išplakti trynius su cukrumi iki baltumo. Atsargiai po vieną šaukštą įmaišyti sūrį (varškės masę). Atskirame inde išplakti baltymus iki putų. Viską atsargiai išmaišyti. Pusę sausainių išmirkyti kavos likeryje. Sausainius išdėliotiformoje. Sausainius padengti puse sūrio masės, pabarstyti kakava. Tada vėl sudėti sluoksnį sausainių ir sluoksnį sūrio.
Įdėti į šaldytuvą 3 val. Prieš patiekiant, pabarstyti tarkuotu juodu arba juodu ir baltu šokoladu (šokoladą 20 min. palaikyti šaldytuve – geriau tarkuosis) ir pabaigai papuošti kavos pupelėmis.

Twitter