Jums reikės:
pusantros stiklinės miltų,
2 trynių,
120-130g sviesto ar margarino,
100-150g cukraus,
šaukštelio kepimo miltelių,
vanilinio cukraus,
šaukšto tirštos grietinės.
Įdarui:
750g šaldytų slyvų ar kitų vaisių,
2 baltymų,
3 šaukštų cukraus pudros.

Atskirkite trynius nuo baltymų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite išlydytus riebalus, kitus tešlos ingredientus ir greitai ją užmaišykite. Puse tešlos išklokite kepimo formą, o likusią suvyniokite į polietileno plėvelę ir 45 min. įdėkite į šaldiklį. Slyvas supjaustykite perpus ir sudėkite ant tešlos perpjautąja puse į viršų. Ant jų sukrėskite suplaktus baltymus, sumaišytus su cukraus pudra. Iš šaldiklio išimtą tešlą sutarkuokite burokine trintuve ir suberkite ją ant baltymų. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepkite, kol pyragas gražiai pageltonuos. Geriausia valgyti tą pačią dieną, nes kitą dieną jis suminkštės.

Twitter